TR
  • TR
  • EN
4 Mayıs 2020

Covid-19 Pandemisine Karşı Turkish Medikal Teknolojisi

Virüs ilk olarak Çin’in Wuhan eyaletindeki canlı hayvan satışı yapılan pazarda ortaya çıktı. Corona Virüs, insanlarda yüksek ateş, şiddetli baş ağrısı, kuru öksürük ve nefes problemlerine neden olur. Covid-19 salgını, vücutta kalıcı hasarlar bırakarak ve ölümlere sebep olarak insanları etkisi altına almaktadır. Günlük yaşamda Corona Virüs olarak bilinen hastalık kolay bulaşma özelliği ile hızlı yayılım göstermektedir. Kronik rahatsızlığı ve bağışıklık sistemi zayıf olan kişiler, çocuklar, yaşlılar, hamileler için tehlikelidir. Salgın, göz, burun ve ağız mukozalarına ellerin temas etmesi sonucunda insanlara bulaşmaktadır. Toplu alanlarda, insanların hapşırması ve öksürmesi sırasında solunum yolu ile yayılmaktadır. Virüslerden sosyal mesafe, temizlik ve izolasyon kurallarına uyarak korunabilirsiniz. 

Turkish Medikal, gelişmiş ultrasonik kaynak teknolojisi kullanarak ürettiği steril maskeler ile güvende olmanızı sağlamaktadır. Firmamız, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı talimatlarına uygun steril maske üretimi yapmaktadır. Firmamız, üretim, satış ve sevkiyat süreçlerinde sizlerin ve sevdiklerinizin değerli yaşamı için hassasiyet göstermektedir. Turkish Medikal, el teması olmayan, ülkemizde ilk ve tek full otomatik sistem teknolojisi ile ayda 19.000.000, yılda 220.000.000 adet steril maske üretmektedir. Profesyonel, eğitimli ve alanında uzman olan ekibi ile üst düzey performans sergilemektedir. Firmamız, tıbbi atık temizleme sosyal sorumluluk projesi ile doğayı ve çevreyi koruma bilincine sahip olarak çalışmaktadır.

Personelimizin ateşi ölçülüp alkol bazlı antiseptik temizleyiciler, organik ve özel solüsyonlar kullanılarak el, vücut, kıyafet dezenfeksiyonu detaylı şekilde yapılmaktadır. Turkish Medikal, kimlik tespiti teknolojisi ile personellerinin günlük, haftalık ve aylık periyotlar şeklinde sağlık durumlarını sisteme raporlayarak kayıt etmektedir. Fabrikamızda, sağlık çalışanlarımız tarafından düzenli olarak yapılan taramalar ile üretim sistem güvenliği kontrol edilmektedir. Firmamız, kolay kullanım sağlaması ve hijyen kurallarına uygun olması için maskeleri ayrı şekilde paketler. Turkish Medikal, sağlığa zararlı canlı organizma oluşumunu engelleyen ve kalite standartlarına uygun "Euro Hijyen Plastik Palet" ve "Pres Baskı Palet" kullanarak sevkiyat yapar. Mikroplara karşı sizi ve sevdiklerinizi korumak için uzman personelimiz, gelişmiş teknolojimiz ve hijyen kurallarımız ile üretime devam etmekteyiz.

© 2020 TURKISH MEDİKAL - Her Hakkı Saklıdır.